Zkoušky dechovky v školním roce 2021/2022

Zdravím všechny muzikanty a zpěváky naší dechovky. Po dlouhých domluvách jsme snad našli termín pravidelné zkoušky. Je to pondělí 17.30 – 19.00. S tím, že pokud by byla potřeba ještě jedné zkoušky, tak by byla ve středu 15.50. Ale to bude spíše nepravidelně.

Tvoříme úplně novou dechovku a doufám, že se nám podaří navázat a kvalitu předchozích kapel. To zvládneme jenom, když se budete snažit být na každé zkoušce, budete doma cvičit, jak vám zadávají vaši učitelé, připravovat se na naše zkoušky a poslouchejte jak hrají jiné dechovky. Poslechem se totiž dá naučit hodně.

K tomu abyste se mohli doma připravit na zkoušky je na těchto stránkách – KATALOG. V něm naleznete skoro všechny skladby, které jsme z předchozími dechovkami hráli a postupně tam budu přidávat i vaše písničky.

Party si můžete doma vytisknout, nebo je můžete hrát přímo z obrazovky počítače, nebo tabletu. Přihlašovací jméno a heslo vám dám na zkoušce. Kluci, kteří hrají doprovod svoje party cvičit nemusí, je lepší je trénovat společně, ale můžou si hrát party křídlovek a tenorů, aby se taky zdokonalovali. Jednou budou taky hrát v předních řadách.

Tak ať se vám daří, sejdeme se na zkoušce.

Luboš Řehánek